telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

Ру

Укр

+38 (097) 628 18 18
telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

flat

Дані сервіси покликані допомогти Вам у пошуку різного контенту для наповнення своїх спільнот.



Google Trends http://www.google.com/trends/ - все, що зараз популярно в інтернеті. Корисно для наповнення контентом, створення твітів і т.д. Країну тільки поставити не забудьте ;)



Google Alerts https://www.google.ru/alerts . Як це працює: задаєте ключові слова, робіть підписку - тепер до Вас на пошту по ключових приходить добірка найцікавіших статей інтернету по цій темі.


Feedspy.net -дає можливість аналізувати популярність контенту у всіх основних соціальних мережах: ВКонтакте, Фейсбук, Однокласники, Інстаграм і Твіттер. Ви можете вибрати будь-яка спільнота або профіль і впорядкувати пости по популярності. Це дозволить краще зрозуміти аудиторію і давати їй той контент, який їй більш цікавий.


Tumblr https://www.tumblr.com/ - чергова хіпстерская блогосфера, де можна намацав купу оригінального контенту: картинки, анімації тощо.


http://socialmention.com - Real-time пошуковик з глобальних соцмережах. Можна задати пошук не тільки текстових постів, але і картинок, відео і т.п. Вміє сам визначати тональність постів і видає купу різних даних безкоштовно. Мінус: російську мову він не розуміти. Лайфхак - знаходите статтю (картинку) по SMM в сервісі - переводите - вдаєте, що це Ваше. Збираєте лаври переможця.


http://surfingbird.ru/ - за інтересами сервіс Вам видає найпопулярніші і цікаві статті з інтернету. Можна використовувати як агрегатор контенту. Приємний дизайн, але не вистачає більш детальної настройки своїх інтересів.


http://vkool.ru - Підбірка корисних і цікавих (суб'єктивно) спільнот ВКонтакте з розбивкою по 19 популярним тематикам. Сервіс дозволяє дивитися контент спільнот не забиваючи їм свою власну стрічку в ВК. Є можливість формування своєї стрічки з 19 тематичних категорій + 21 великому місту РФ. Працює топ постів, але формула ранжирування далека від ідеалу. Також можна фільтрувати контент по відео-текст-картинка.


http://storify.com - Агрегатор постів з соцмереж в єдину стрічку подій. Допомагає для трансляції UGC на будь-яких заходах.


inbound.org - Аналог Hacker News для маркетологів. Виводить популярні і цікаві матеріали про маркетинг англійською мовою у вигляді стрічки, користувачі можуть голосувати за кращі. Постійне джерело натхнення для контент-маркетолога.


glvrd.ru - Інструмент для перфекціоністів. З його допомогою виотредактіруете текст і приведете його до інформаційного стилю.


http://sociation.org/graph/ - Підбере асоціації до потрібного слова. Відмінно підійде, коли потрібно підібрати ілюстрацію до матеріалу, а пошук видає занадто очевидні зображення.

30 серпень 2016

З'явилися питання?

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.