telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

Ру

Укр

+38 (097) 628 18 18
telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

blog_exampl

Всі чули новину про новий фактор в обліку ранжирування Google - наявність на сайті SSL-сертифіката. Спочатку пошуковик обіцяв знижувати такі сайти в індексі, а потім і зовсім позначати в браузері як небезпечні, зупиняючи користувача від відвідування ресурсу.


Що таке SSL простою мовою:
SSL — технологія для шифрування з'єднання. Який використовує дану технологію сайт передає всі дані з браузера на сервер (і назад) в захищеному, безпечному вигляді. Працює сайт з SSL сертифікатом через https протокол.


Зараз ця історія стосується сайтів передавальних кудись особисті дані користувачів. В першу чергу - інтернет-магазинів. На них покупці вводять номери кредиток, адреси та інше. Потім торкнеться і всіх інших комерційних і не тільки сайтів (який сайт не збирає ліди з даними?).


Для тих, хто думає, що це порожній звук - розглянемо реальні заходи, які Google зробив щодо «небезпечних» магазинів.


Насправді сам Adwords не блокується. Ті, кому доводилося працювати з рекламою товарів в Google знають про існування Merchant Center - єдиного центру з управління товарами. Ось приклад реклами з Мерчанта: Merchant - це і розділ Google-покупки і динамічний ремаркетинг в Adwords і багато другое.Чтоби з усім цим управлятися, треба зареєструватися в Мерчант і додати туди свій фід товарів (як YML для Яндекс.Маркет) .Такий товарний- фид не пройде модерацію, якщо у інтернет-магазину не встановлено SSL-сертифікат. Тепер це обов'язкова умова для використання даного сервісу. У підтримці Google підтвердили цю вимогу. Аккаунт заблокований через порушення правил: небезпечне оформлення замовлення.


Що це означає?
- Всі обіцянки Google з приводу покарань комерційних сайтів без SSL цілком правдиві.
- Поступово такі сайти будуть витіснятися з сервісів Гугла, в тому числі і з Adwords.
- Моду світового лідера інтернет-пошуку підхоплять й інші IT-компанії, а це значить, що скоро весь веб працюватиме через https.
- Інтернет-магазинам треба терміново переїжджати, всім іншим можна почекати (хоча навіщо втрачати час), нові комерційні проекти точно варто робити з сертифікатом..


Не забудьте після переїзду на новий протокол https переналаштувати вашу пошукову оптимізацію (адже це по суті новий URL - новий сайт) в Яндекс вебмайстрів і Google Search Console, проставити всі необхідні редіректи і поміняти урли в рекламних кампаніях.

16 січень 2017

ЗАМОВИТИ ПОСЛУГУ ПЕРЕКЛАДУ САЙТУ З ПРОТОКОЛУ HTTP НА HTTPS

З'явилися питання?

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.