telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

Ру

Укр

+38 (097) 628 18 18
telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

blog_exampl

Пам'ятайте ситуацію в SMM рік тому? Мало інформації, мало сервісів, багато рутинної роботи. За рік ситуація сильно змінилася і з'явилася велика кількість сервісів і додатків для SMM-фахівців. На жаль, багато хто до цих пір все роблять «ручками», а причина цього елементарне не знання про існування різного роду програм.


Прийшов час відкрити завісу! Пропонуємо Вашій увазі 13 сервісів для аналітики. Вони заощадять Вам купу часу на рутинних діях.


1. AllSocial - статистика спільнот ВКонтакте: зручний підбір майданчиків для обміну та реклами. Дізнайтеся, який рейтинг у вашої спільноти.


2. Перші і останні - додаток служить для сортування передплатників групи за датою вступу. Можна отримати тисячу перших і тисячу останніх вступили. Працює ТІЛЬКИ для спільнот, де Ви адмінін.


3. Дезертир - «Дезертир» покаже, хто конкретно підписався або втік з групи. Запитайте втікачів «Чому ?!» або просто забаньте. Завантажуйте список свіжих передплатників конкурентів і робіть таргетинг реклами тільки на них.


4. Покращений пошук паблік - розширена версія стандартного пошуку по групах. Відмінний інструмент для пошуку спільнот для орієнтування.


5. Всі коментарі по даті додавання - коментарі по даті додавання.


6. Усереднений користувач - аналіз співтовариства по посиланню. Можливість подивитися статистику по: - підлозі;
- віку;
- містам;
- країнам.


7. Пости - аналіз постів - Ви отримаєте ТОП 20 постів за обраний період. Результати ранжуються на вибір по: кількістю лайків, репоста, коментарів.


Social-Media-Marketing

8. Пошук «мертвих» учасників і передплатників - Ви можете подивитися кількість мертвих акаунтів (віддалених і заблокованих) в будь-якому співтоваристві. По закінченню аналізу Ви можете завантажити список ID або посилання на сторінки, а також порівняти результат з більш раннім.


9. Порівняння аудиторії груп - Ви можете подивитися відсоток людей, які складаються в обох спільнотах. Іншими словами відсоток перетину.


10. Дізнатися id по короткій посиланням - вводите посилання з унікальним ім'ям і отримуєте id. Працює як з спільнотами так і з акаунтами людей.


11. Вихідний код вікі сторінок - Ви можете подивитися код будь-вікі сторінки ВКонтакте.


12. Community Stats - збирає детальну статистику по адмініструються вами спільноті. Рейтинг користувачів за кількістю коментарів, по лайкам на коментарях, за кількістю записів в групі і багато іншого.


13. VK scan - збирає статистику по лайкам, репоста і коментарям у спільнот і профілів. Тільки для сторінок з передплатниками кількістю 100 і більше.


17 червень 2016

З'явилися питання?

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.