telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

Ру

Укр

+38 (097) 628 18 18
telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

blog_exampl

В Joomla ми маємо справу з кешуванням веб-додатки - створенням тимчасових статичних копій динамічних сторінок (або більш дрібних одиниць інформації).

Кешування властиво для веб-додатків, так як типовий веб-сайт відображає один і той же контент знову і знову, і без кеша доводилося б все генерувати заново для кожного показу сторінки. Система кешування тимчасово зберігає сгенерированную кодом інформацію в об'єкті кешу, і віддає її назад, коли вона запитується наступним користувачем.


Типи кеша в Joomla


КЕШ СТОРІНКИ (PAGE CACHE)

Робить знімки цілої сторінки, включаючи все: компоненти, модулі, плагіни і шаблон. Це найшвидший, але при цьому найменш гнучкий підхід кешування.


ПРОГРЕСИВНИЙ КЕШ (PROGRESSIVE CACHE)

Це тип кешу з'явився в Joomla 1.6. Він робить знімки кожного унікального набору модулів (зазвичай кожної сторінки). Впливає на всі модулі і працює як шар над кешем модулів, перевизначаючи їх налаштування. Показує контент індивідуально для кожного відвідувача.


СТАНДАРТНИЙ КЕШ (CONSERVATIVE CACHE)

Якщо вам потрібен більш тонкий контроль над кожним кешем модулів окремо, то використовуйте стандартний рівень кешування. Ще одне його відмінність від прогресивного кеша в тому, що він показує один і той же закешовану контент всім відвідувачам веб-сайту.


КЕШ МОДУЛЯ І ПОДАННЯ КОМПОНЕНТУ

Вони формують своєрідну групу, так як обидва створюють статичну копію повних вихідних даних компонента або модуля. Це найбільш поширений тип кешу, який іноді прирівнюють до кешуванню в Joomla в загальному.


КЕШ ЗВОРОТНОГО ВИКЛИКУ (CALLBACK CACHE)

Цей тип кешу дозволяє диференціювати різні частини розширення і кешувати тільки ті, які потрібно кешувати, при цьому залишаючи динамічні частини некешіруемимі. Кешируєт результати виклику функції в коді.


КЕШ ВИХІДНИХ ДАНИХ (OUTPUT CACHE)

Кешируєт вихідні дані деякої частини скрипта. В основному це output buffering з кешуванням, і використовується досить рідко.


RAW-КЕШ (RAW CACHE)

Кешируєт будь-які елементи даних. Повністю контролюється розробником - що зберігати, коли зберігати і як класифікувати збережені елементи (cache id). Це тип кешу часто використовується ядром Joomla для різних операцій: список компонентів, список модулів, дерево меню, доступні мови, групи користувачів і т.п.

23 листопад 2016

З'явилися питання?

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.