telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

Ру

Укр

+38 (097) 628 18 18
telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

63b9e67f6453

1. Фленаган — JavaScript — Детальний керівництво 6-е видання. Книга, яку необхідно прочитати кожному поважаючому себе фахівця з JavaScript. Це шоста за рахунком редакція популярного в усьому світі керівництва, в якій зібрано величезну кількість вичерпної інформації.



Крім чисто теоретичних даних про JavaScript, тут також можна отримати масу корисних даних про практичне застосування технології при створенні додатків під Web 2.0.



2. Marijn Haverbeke-В'ячеслав Голованов -виразна JavaScript: Введення.
Ця книга англійською мовою, але безкоштовний переклад можна знайти на Хабрахабр. Рекомендується всім початківцям. Вона легко читається, а завдання для самоперевірки допомагають краще закріпити пройдений матеріал.



3.Фрейн - HTML5 CSS3 - розробка сайтів для будь-яких браузерів і пристроїв.
У книзі порушені особливості проблем адаптивного дизайну, що на даний момент дуже актуально - мобільних пристроїв в мережі стає все більше і більше. За допомогою цієї книги Ви навчитеся застосовувати на практиці нові технології і методики створення адаптивного дизайну з використанням HTML5 та CSS3.



4. Ерік А. Мейер - «CSS. Каскадні таблиці стилів. Детальний керівництво ».
У даній книзі Ви дізнаєтеся про те, як працює модель блоків, про нові селекторах CSS3, підтримуваних IE7, Firefox і іншими браузерами, а також про складне стильовому оформленні документів, призначеному для користувача інтерфейсі, верстці таблиць, про списки і генерується вмісті, про вільне переміщення і позиціонуванні, про сімейства шрифтів і механізмах резервування.



5. Профессіональное програмування - Прохоренок Н.А. - HTML, JavaScript, PHP і MySQL. Джентльменський набір Web-майстра (4-е видання).
Книга для фахівця, який прекрасно володіє Web-технологіями. Питання, які ви зможете тут розглянути: створення інтерактивних Web-сайтів за допомогою HTML, JavaScript, PHP і MySQL, застосування каскадних таблиць стилів (CSS) для форматування Web-сторінок, основні конструкції мови PHP. У ній багато практичних прикладів написання сценаріїв, найбільш часто використовуваних при розробці Web-сайтів. Детально розписані прийоми роботи з базами даних MySQL за допомогою PHP, а також адміністрування баз даних за допомогою програми phpMyAdmin. Дано відомості по створенню програмного середовища на комп'ютері розробника і налаштування Web-сервера Apache.

10 жовтень 2016

З'явилися питання?

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.