telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

Ру

Укр

+38 (097) 628 18 18
telegram viber
Замовити

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.

2021-08-05--17.13_main

Хороші сайти візитки для бізнесу повинні чітко відображати діяльність компанії і її цінності. У вас, як у підприємця, є всього кілька секунд, щоб продемонструвати, чим займається ваша компанія, тому важливо, щоб веб-сайт справлявся з цим завданням на відмінно.



В нашій студії фахівці прекрасно розуміють, що кожна галузь, при створенні для неї сторінки візитки, вимагає різних маркетингових стратегій і індивідуального підходу. Будь-якого виду бізнесу можна підібрати правильне рішення. Для реалізації задуманого на практиці ми використовуємо сучасні інструменти. Давайте розглянемо докладніше, яку інформацію і які функції повинен містити успішний веб-сайт для малого бізнесу.



Є три основні складові, на яких потрібно зосередитися підприємцю, який вирішив замовити сайт:


- Контент. Текст завжди повинен бути чітким і точним.
- Зображення. Що вірно для контенту, то подвійно вірно для зображень. Картинки повинні бути професійними і зрозумілими, а також бути власними зображеннями компанії.
- Адаптивність. Ваш бізнес процвітає в інтернеті, якщо сайт буде оптимізований під всі види пристроїв, особливо під мобільні.


Як виглядає сайт візитка
Веб-сайт для малого бізнесу, який міг би залучати та утримувати клієнтів, повинен володіти багатим функціоналом і широкими можливостями. Розглянемо докладніше приклади сайтів візиток, створених в Апельсині, а також звернемо увагу на досвід західних колег.


Немає кращого способу привернути клієнта, ніж зробити на нього гарне перше враження. Як ви побачите зі списку нижче, не так вже й складно це зробити, особливо якщо вашим проектом займається професійна команда.


Практично кожен ресурс з переліку був розроблений, щоб утримати відвідувачів і спонукати їх до дії. Приклади, показані тут, дозволяють зробити крок вперед і обігнати конкурентів. Вони викликають у користувача бажання затриматися і вивчити пропозиції.


1. Зразок сайту візитки, розробленого в нашій студії для компанії «Альбатрос». За посиланням ви зможете побачити які варіанти реалізації проекту були запропоновані і кінцевий результат, на 100% відповідає вимогам замовника.


https://apelsun.ua/portfolio/item/albatros.html


2021-08-05--17.14.01

2. Якщо ви думаєте, що ресторану з доставкою гамбургерів буде мало користі від першого враження, подумайте ще раз, глянувши на таке рішення:


2021-08-05--17.43.59

Это гарний сайт візитка і відмінний приклад того, як зображення може залучити відвідувача, викликати в ньому бажання дізнатися докладніше і зробити замовлення, особливо якщо клієнт небайдужий до смачної їжі.


Інший момент полягає ось у чому. Добре продуманий перший блок дозволяє вмістити безліч важливої ​​інформації: унікальна пропозиція, інформацію про бренд, логотип і, в даному випадку, смачний гамбургер.


Один зі схожих проектів, створених в нашій студії - https://apelsun.ua/portfolio/item/vovkuse.html.


2021-08-06--15.22.50

Важливі моменти, що стосуються зображень:



- Ми живемо в візуально орієнтованому світі, тому залучити відвідувачів за допомогою одного тільки тексту може бути складно. Тому для свого сайту-візитки потрібно використовувати виключно якісні зображення.
- Картинки лежать в основі сучасних методів маркетингу.
- Кращі зображення - це ті, на яких буде показана ваша компанія, продукція або відображена її діяльність.
- Всі зображення повинні мати високу якість.


3. Медичний препарат «Карипаин»


21_2

Цей сайт медичних препаратів створювався на основі попереднього шаблону, на базі CMS Joomla. Він був повністю адаптований під компанію клієнта. Веб-ресурс вийшов привабливим для відвідувачів і вселяє довіру, що особливо важливо для фармацевтичної сфери.


https://apelsun.ua/portfolio/item/karipain.html



4. Be Club - оригінальний варіант для сайту нічного клубу.


2021-08-06--15.27.34

Відмінне перше враження і заклик до дії - два в одному. Клієнтів запрошують відвідати клуб, насолодитися атмосферою, а якщо це приватний заклад, то стати його учасником.


5. Офіційний сайт дитячого саду


2021-08-06--15.30.35

Заклик до дії тут - це пропозиція зробити ознайомлювальну екскурсію і дізнатися про дошкільний навчальний заклад докладніше. Ця інформація зазвичай цікава всім батькам, так як вони ретельно вибирають заклад такого рівня.


У портфоліо нашої студії недавно додався сайт схожою тематики - https://kidsters.net/. Перше, що бачить клієнт, при відвідуванні веб-ресурсу - це блок з корисною інформацією: розклад занять, пошук курсів, відео-презентацію роботи порталу, все те, що буде цікаво кожному відвідувачу.


2021-08-06--15.32.55

6. Відмінний приклад сайту візитки спеціально для готелей.



Компанії цього типу часто надають комплексний спектр послуг, тому грамотна структура і юзабіліті грають першочергову роль. Даний веб-сайт добре тим, що надає безліч корисної інформації, але при цьому його дизайн залишається оригінальним, чітким і лаконічним.


2021-08-06--15.34.58

7. Зондування землі «Tvis»


Фірмовий стиль компанії «Tvis» відчувається в кожному елементі її ділового веб-сайту. Починаючи з логотипу і закінчуючи чітко певною кольоровою гамою - все на сторінці об'єднується в одну ідею.


На сайті також використовується поєднання візуальних елементів, включаючи ілюстрації, іконки і фотографії, щоб підкреслити просунуті послуги, і сучасні технологічні рішення компанії.


2021-08-06--15.38.18

Підводячи підсумки, можна сказати, що створення ефектного веб-ресурсу - непросте завдання, але ми сподіваємося, що ці зразки сайтів-візиток надихнули вас на розробку власного проекту. Веб-сайт для малого бізнесу - це ваш шанс справити враження на клієнтів, тому наше завдання - забезпечити його безліччю функцій.


Чи готові почати роботу над веб-сайтом своєї компанії? Створіть веб-сайт компанії світового рівня за допомогою студії Апельсин! Ознайомтеся з нашою пропозицією тут або отримаєте індивідуальну пропозицію, залишивши нам заявку.

05 серпень 2021

З'явилися питання?

Замовити

Заявка буде оброблена
протягом 1 робочого дня.